patrickbacquin

Vittnesmål

Akupunktur:

Jag rådfrågade Patrick för problem med tinnitus i mitt högra öra. Trots att min tinnitus inte försvann helt, så minskade den kraftigt (80%) efter bara några få akupunktur sessioner.

En annan fördel med akupunktur sessionen är den djupa känslan av avkoppling, och att mitt ryggproblem nästan försvann.

Jag kommer att fortsätta komma till Patrick då och då efter perioder av stress för att få tillbaka balansen. Många av de hälsoproblem som jag upplever (inklusive tinnitus) är kopplade till djupare stress och akupunktur kan verkligen hjälpa till att balansera tillbaka energierna i kroppen. Patrick är väldigt finkänslig och precis i sitt arbete. Han gör en bra utvärdering av patientens hälsotillstånd innan han börjar och tar god tid att lyssna på sin patient och för att ge rätt behandling. Vi känner verkligen att han är i denna praxis för att hjälpa patienten. Han är verkligen intresserad av läkning. 

Marie D. 

Qigong:

Qigong är för mig en form av långsam, rörlig meditation som förbinder kroppen med naturen (jord- och himmels energier). Efter att ha tränat ett tag med vår underbara lärare Patrick började jag känna en djup förbindelse med min omgivning, särskilt jordens energi.

Jag blev mer medveten om min kropp i omvärlden och hur jag står med fötterna på marken.

Varje Qigong-session leder till djup vila och känsla av kontakt med det högre Jaget. Jag njöt verkligen av den vägledning som Patrick gav: lugn och ödmjuk, känslig och stark samtidigt. Patrick har helt klart en stor passion för Qigong och har mycket relaterad kunskap (akupunktur) som kompletterar hans Qigong-instruktioner. Han skapar också en trevlig grupp synergi och tillhandahåller alltid sociala möten i slutet av övningen.  

Marie D.

Akupunktur:

Jag har problem med autoimmunitet och utmattning och akupunktur hos Patrick är en viktig pusselbit i min jakt på hälsa.

Patrick är lyhörd, professionell och mycket noggrann i sitt arbete vilket gör att jag känner mig trygg och avslappnad vid varje behandling. De råd och instruktioner jag fått av Patrick kring andningsövningar att göra hemma har fungerat som ett utmärkt komplement till min behandling och jag mår nu bättre än vad jag har gjort på flera år.

Jag har stor respekt för hur Patrick med sina kunskaper om kroppen arbetar både målmedvetet och engagerat för att stärka min hälsa. Jag är mycket tacksam över att ha hittat hit!

Sara J.